Sean Paul va concerta săptămâna viitoare la București – ia-ți bilet acum!

0

Superstarul jamaican, câștigător al premiului Grammy, Sean Paul vine în România  la Arenele Romane, pentru prima dată într-un concert de o asemenea amploare.

Concertul va avea loc pe 23 mai, iar în deschiderea acestuia vor cânta Faydee, Fly Project și Simona Nae, iar after party-ul va continua la Arene până dimineață, cu Party-ul Kiss FM și DJ Vibe Drops.

Iubit de publicul din toată lumea atât datorită stilului inedit, dar și grație colaborărilor de succes cu artiști celebri, Sean Paul este unul dintre cei mai prolifici artiști din lume, având colaborări cu Beyoncé, Rihanna, Akon, Snoop Dogg, Busta Rhymes, Shaggy, Damian Marley, Major Lazer, Kelly Rowland, Enrique Iglesias, Keyshia Cole, Little Mix, Wyclef Jean, DMX, Bob Sinclar, Dua Lipa, Clean Bandit, David Guetta etc.

Între hit-urile care l-au menținut în topurile muzicale din întreaga lume amintim Temperature, Press It Up, No Lie (feat. Dua Lipa) și Rockabye (cu Clean Bandit).

Cu un record de peste 5 miliarde de vizualizări pe YouTube, Sean Paul a ocupat, de-a lungul carierei lui, numeroase poziții de top în Billboard, deținând mai multe discuri de platină și concertând în peste 100 de țări, pentru milioane de fani.

Showul spectaculos din România va fi organizat de MGM Booking și Carpathia International Events și comunicat de HTag PR, iar biletele costă 99 lei și pot fi achziționate de aici.

Cum a început Sean Paul să cânte…

Artistul a declarat într-un interviu că, pe la vârsta de patru ani, era la un grătar cu părinții și la un moment dat s-a pierdut de ei.  A început să plângă. Pe fundal se auzea niște muzică disco, iar tânărul Sean plângea pe același ton cu muzica. Aceea a fost prima dată când Sean Paul a cântat.

Sean Paul Ryan Francis Henriques s-a născut în Kingston, Jamaica, pe 9 ianuarie 1973 dintr-o mamă pictoriță și un tată sportiv. Artistul a făcut parte din naționala jamaicană de polo pe apă de la vârsta de 13 ani până când a împlinit 21 și a decis să-și urmeze cariera în muzică.

Pentru muzică a renunțat la Școala Catolică Wolmer de Arte, Științe și Tehnologie pentru băieți. Acolo se pregătea să aibă o meserie în domeniul ospitalier, a fost bucătar și funcționar la o bancă.

Începuturile sale în muzică au avut loc la evenimente cu „open mic” din Kingston, Jamaica. Inițial, fusese comparat cu un alt superstar al dancehall-ului, DJ Super Cat.

Sean Paul a dat lovitura prin ‘98, când a apărut într-un cadru din filmul „Belly. Mai mult, a lucrat alături de DMX și Mr. Vegas la soundtrack-ul filmului, însă primul său album a fost lansat în 2000. Al doilea album, „Dutty Rock”, a câștigat premiul Grammy pentru „Cel Mai Bun album Reggae Al Anului”.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele