Sebastian Ghiță spune că a obținut azil politic în Serbia, dar vrea să se întoarcă în România

0

Sebastian Ghiţă se gândeşte să se întoarcă în ţară, la câteva zile după ce a anunţat că a obţinut azil politic în Serbia. Fostul parlamentar a spus la Antena 3 că aşteaptă să fie lămurită însă problema mandatului de arestare emis pe numele lui.

„Judecătorii din Serbia au descoperit aceste nefărădelegi întâmplate la emiterea mandatului meu. Vreau să-mi rezolv această chestiune cu mandatul. Sigur că odată şi-odată vreau să-mi văd ţara, prietenii. Nu cred că vreodată am greşit cu ceva faţă de ţara mea şi sunt convins că voi ajunge să-mi văd ţara, familia, prietenii”, a susținut Sebastian Ghiță.

El este anchetat de procurorii anticorupţie în cinci dosare, acuzat printre altele de şantaj, dare de mită şi spălare de bani.

Fostul deputat Sebastian Ghiţă a anunţat joi, la România TV, că a primit azil politic în Serbia, după ce au fost audiaţi mai mulţi martori, printre care Vlad şi Andreea Cosma şi că autorităţile de la Belgrad s-au „îngrozit” când au aflat că procurorii încurajau falsificarea probelor.

Citește și Sebastian Ghiță a scăpat de dosarul deschis pentru pașaport fals după ce a donat peste 10.000 de euro – presa sârbă

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele