Secretarul general al PSD despre protestatarii din parlament: „Ar trebui luați cu dubele”

0
secretar general psd, neacsu

Secretarul general al PSD, Marian Neacșu s-a arătat deranjat de protestatarii de pe holurile Parlamentului, declarând iritat că „oriunde în lumea civilizată erau luați cu dubele”. Protestatarii i-au huiduit pe Liviu Dragnea și pe Viorica Dăncilă în momentul când șeful PSD și premierul au ieșit din sala de plen a Camerei Deputaților. 

„Oriunde în lumea civilizată s-ar fi întâmplat îi luau cu dubele. Este inadmisibil”, a spus Neacșu.

Și președintele PSD, Liviu Dragnea s-a arătat deranjat de protestatari, refuzând să dea declarații presei.

Aceasă declarație dură la adresa protestatarilor se adaugă unui lung șir de declarații controversate ale membrilor PSD.

Liviu Dragnea avea o reacție similară la adresa altor cetățeni nemulțumiți cu câteva zile în urmă. Imediat după mitingul PSD, acesta a fost apostrofat de câțiva protestatari care își exprimau nemuțumirile. Ziua următoare, Liviu Dragnea spunea la Antena 3 despre respectivii protestari că sunt „șobolani”.

„Aseară, am plecat de la scenă la mașină. (…) Erau patru șobolani care puneau tot felul de întrebări. Cu mine mai erau vreo 30-40 de oameni participanți la miting, încărcați cu adrenalină, puteau fi nervoși”, a declarat Dragnea.

Și Primarul General al Capitalei a avut zilele trecute o reacție la fel de neadecvată la adresa cetățenilor nemulțumiți. Firea i-a numit pe cei care au huidit-o pe Arena Națională „soroșiști” și „cetățeni cu venin” pe pagina sa de socializare.

„A fost o mobilizare uriaşă! S-a lucrat frenetic minut de minut. De dimineaţă, însă, aparatul sorosișt de propagandă, prin organele sale tributare de presă, a demarat acţiunea: compromiterea evenimentului. Echipe de cetăţeni cu venin au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenţi, care au venit la un eveniment memorabil pentru Simona Halep.”

La aceste reacții de la vârful partidului la dresa oamenilor nemulțumiți se mai adaugă și numeroasele mesaje licențioase, reacții venite dinspre organizațiile PSD din țară intrate în dialog cu alți cetățeni pe Facebook.

”Muriți în chinuri, oameni fără chip și cu speranța că veți câștiga vreodată alegerile. După cum ați văzut, românii votează oameni nu fantome ca voi!” a fost, spre exemplu, răspunsul organizației PSD Giurgiu la un comentariu al unui cetățean la o postare a PSD pe Facebook.

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele