Ședință la Cotroceni, subiectul…coronavirusul

0

O nouă şedinţă pe tema măsurilor pentru gestionarea epidemiei de coronavirus are loc marţi la Palatul Cotroceni, preşedintele Klaus Iohannis urmând să discute cu premieurl Ludovid Orban, cu miniştrii Sănătăţii, Afacerilor Interne, Muncii şi cu şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă Raed Arafat.

Şedinţa de evaluare şi prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19 este programată şa ora 13:00.

Participanţii la discuţii sunt prim-ministrul Ludovic Orban, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, şi şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat. La finalul şedinţei, preşedintele României susţine o declaraţie de presă.Şedinţa are loc în contextul în care numărul cazurilor de îmbolnăvire cu coronavirus a trecut de 2.000, condiţii în care trebuie activat scenariul 4 de abordare a situaţiei create de pandemia de coronavirus.

Citește și: Municipiul Suceava a intrat în carantină

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele