Șef nou la ANAF. Victor Ponta salută „bărbăția” premierului

0

Premierul Mihai Tudose a decis, marți, eliberarea din funcție a președintelui ANAF, Bogdan-Nicolae Stan, potrivit unei decizii a prim-ministrului publicată în Monitorul Oficial. Printr-o altă decizie a premierului, Mirela Călugăreanu a fost numită în funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

Citiți și Victor Ponta anunță sfârșitul dictaturii Dragnea

Victor Ponta salută „bărbăția” premierului

“Incep sa sper ca Premierul Tudose chiar va conduce el Guvernul – ceea ce oricum e singura solutie ca lucrurile sa evolueze bine!

1. A spus Grindeanu ca seful ANAF trebuie demis – a spus Dragnea ca trebuie tinut in functie ( ca doar era omul lui) – Tudose l-a demis azi.

2. Au spus toti reprezentantii mediului de business, specialistii si Comisia Europeana ca impozitul pe cifra de afaceri este o mare greseala – a spus Dragnea ca e bun acest impozit si ca face parte din „gandirea sa economica” de tip latino-american ( nu am spus chiar brazilian) – Tudose a anuntat ieri ca nu se introduce.

3. Am spus eu de ani de zile ca principala preocupare de parteneriat a Guvernului trebuie sa fie cu Moldova – Dragnea a spus ca trebuie cu Israelul ( ca pe acolo spera el sa mai organizeze o vizita cu poze la Washington – sigur la un pret apreciabil ) – Tudose merge saptamana asta la Chisinau.

Daca se renunta si la traznaia cu „impozitul pe gospodarie”, daca se fac investitii fara sa mai fie „dirijate” de Sevil conform ordinelor politice ale „Sefului” si daca nu se face faimosul „Fond Suveran” prin ordonanta de urgenta ci se transmite la Parlament proiectul sa isi asume Dragnea raspunderea ( politica dar si juridica) deja lucrurile incep sa arate mai bine!”

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele