Şefa interimară a DNA îl contrazice pe Toader:”Sunt informaţii eronate, nu m-am deplasat la Ambasada SUA”

0

Anca Jurma, procuror şef interimar al DNA, revine cu precizări pe tema întâlnirii pe care a avut-o cu ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, imediat după ce a preluat şefia DNA. Jurma îl contrazice pe Tudorel Toader, cel care spunea că nu este normal ca şefii de parchete să meargă la ambasade, şi susţine că întâlnirea a avut loc la sediul DNA.

“Din păcate se vehiculează informaţii eronate. Nu m-am deplasat la Ambasada SUA. Cine are curiozitatea să se uite pe acea poză poate observa că se vede steagul DNA. Întâlniera a fost la sediul DNA”, a declarat Jurma.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat săptămâna trecută, la Antena 3, că va avea “cât de curând” o discuţie cu procurorul general, Augustin Lazăr, şi cu procurorul-şef interimar al DNA, Anca Jurma, pe tema întâlnirii acesteia cu ambasadorul SUA în România, Hans Klemm. Toader a afirmat că va întreba cât de normal este ca un şef al DNA “să se ducă la ambasadă pentru că a fost chemat ca să fie felicitat că a fost soare şi nu a plouat”.

Citește și Toader, despre punerea sub acuzare de întaltă trădare a lui Iohannis:E treaba procurorilor, nu a unui ministru

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele