Șeful comisiei SRI îl cheamă la audieri pe fostul colonel SRI Daniel Dragomir

0
- Reclama -

Claudiu Manda, proaspăt ales preşedinte al Comisiei parlamentare de control a activității SRI, anunţă că vrea să-l cheme la audieri pe fostul colonel SRI Daniel Dragomir.

Citiți și Adrian Țuțuianu tot mai departe de Liviu Dragnea și PSD

Întrebat dacă se conformează sarcinilor primite de la preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi intenţionează să-l cheme la audieri la Comisia SRI pe Daniel Dragomir ca urmare a declaraţiilor acestuia că exista o colaborare între SRI şi DNA şi că rechizitorii prezentate de procurorii DNA în instanţă erau scrise, de fapt, de ofiţeri SRI.

„Din punctul meu de vedere, da. Acuzaţiile sunt unele destul de grave. Rămâne să vedem dacă domnul Dragomir se va prezenta şi ce documente va prezenta comisiei. O sa merg mâine la comisie, o să cer transcriptul de la acea emisiune să putem vedea. Dincolo de ceea ce a spus domnul Dragomir acolo, e important de documente poate să prezinte comisiei”, a spus Manda.

Şeful PSD, Liviu Dragnea, declara, marţi, referindu-se la dezvăluirile făcute de Daniel Dragomir la postul de televiziune România TV, că membrii Comisiei parlamentare pentru controlul activității SRI vor trebui să-l cheme rapid la audieri pe fostul colonel SRI.

- Reclama -

„Ceea ce a apărut în spaţiul public este foarte grav, dacă este adevărat. Eu cred că Comisia SRI, după ce mâine vom alege preşedintele, va trebui să-l cheme rapid la audieri pe acest domn Dragomir pentru că astfel de afirmaţii nu pot fi lansate în spaţiul public fără ca o comisie parlamentară, respectiv cea de control a SRI să nu-l audieze. Aşteptăm cu toţii cu interes aceste audieri. Dacă se va constata, din ceea ce se va spune acolo, că se depăşeşte competenţa Comisiei SRI, atunci se poate lua în calcul şi înfiinţarea unei alte comisii de anchetă parlamentară care să continue verificările. Depinde ce va spune la audieri, ca spune la o televiziune e una, dar trebuie să spună în faţa unei comisii parlamentare”, a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, la Parlament.

Întrebat dacă a discutat cu Claudiu Manda despre dezvăluirile lui Daniel Dragomir, Dragnea a răspuns că „nu”.
„O să vorbim cu el, după ce va fi ales, dacă va fi ales, preşedintele al Comisiei de control a SRI, şi eu şi domnul Tăriceanu!”, a completat Dragnea.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele