Selena Gomez a distribuit un mesaj despre pozitivitate corporală. Vedeta s-a fotografiat într-un costum de baie dintr-o singură piesă

0

Selena Gomez a distribuit un mesaj despre pozitivitate corporală. Vedeta s-a fotografiat într-un costum de baie dintr-o singură piesă și a arătat spectaculos. Vedeta vrea să le închidă gura răutăcioșilor cu un videoclip postat pe TikTok, precizează CaTine.ro

Selena Gomez știe că cel mai tare accesoriu de vară este încrederea și vrea să le transmită acest lcru și femeilor care o urmăresc în mediul online.

Selena Gomez a distribuit un mesaj despre pozitivitate corporală

Selena Gomez: «Ho ceduto la mia vita alla Disney»

Starul The Only Murders in the Building, în vârstă de 30 de ani, a uimit într-un costum de baie multicolor dintr-o singură piesă. Aceasta face parte din colecția pe care a creat-o în 2021 împreună cu prietena și fosta ei asistentă Theresa Mingus, scrie People.

Într-un videoclip încărcat miercuri pe TikTok, vedeta a distribuit un mesaj despre pozitivitatea corporală milioanelor ei de urmăritori. În timp ce Gomez s-a relaxat la soare, fosta vedetă Disney a sincronizat un clip audio popular de la YouTuber-ul LaTasha Kebe, cunoscut sub numele de Tasha K, care se deschide cu cineva care spune: „Suge-l”.

În aprilie, vedeta Selena + Chef i-a anunțat pe cei care îi critică aspectul, spunând tot pe TikTok: „Sincer, nu-mi pasă de greutatea mea, pentru că oricum oamenii au vorbit despre asta. Meh meh meh meh. „

„B—-, sunt perfectă așa cum sunt”, a adăugat ea. „Morala povestirii? Pa.”

@selenagomezVaca self

♬ original sound – unwinewithtashak

Fondatoarea Rare Beauty a fost deschisă să se accepte cu toate transformările pe măsură ce a înaintat în vârstă, spunând pentru People în ianuarie că este „emoționată” să vadă ce îi rezervă viitorul înainte de a împlini 30 de ani. Gomez și-a sărbătorit ziua de naștere pe 22 iulie.

„Îmi place să cresc”, a spus Gomez. „Când eram mai tânără îmi era frică de asta și mă gândeam că până acum viața mea va arăta atât de diferit. Dar acum îmi zic: <Wow, la asta nu mă așteptam vreodată și nu aș putea fi mai încântată. Am încetat să-mi pese de ceea ce oamenii au de spus și asta a fost minunat”.

Selena Gomez luptă pentru oamenii cu probleme legate de sănătatea mentală

Selena Gomez e la felicità di vivere senza Instagram: "Libera dai social,  la mia salute mentale è migliorata" - Luce

Vedeta a lansat recent o platformă media dedicată sănătății mintale. Cântăreața vrea să facă o schimbare în viața oamenilor care se confruntă cu acest lucru.

Wondermind se numește proiectul artistei și e o platformă dedicată sănătății mintale axată pe conectarea oamenilor cu resurse educaționale. Artista vrea să pună capăt stigmatizării din jurul bolilor mintale. Își dorește să-i ajute pe oamenii care trec printr-o astfel de suferință.

Aceasta a lucrat la noul său proiect cu ajutorul mamei sale, Mandy Teefey și cu resurse de la fondatorul și CEO-ul The Newsette, Daniella Pierson.

Selena Gomez a declarat de mai multe ori în trecut că apelează la terapie atunci când are parte de momente dificile în viața sa. „Am fost la unul dintre cele mai bune spitale de boli psihice din America, Spitalul McLean. Am aflat că, după ani în care am trecut prin multe lucruri diferite, că sunt bipolară. Și atunci când am ajuns să aflu mai multe informații, chiar mă ajută. Nu mă sperie odată ce știu asta”, a spus Gomez.

Mama ei a dezvăluit că a fost diagnosticată greșit timp de peste 20 de ani cu tulburare bipolară. Mai târziu s-a dovedit a fi de fapt tulburare de hiperactivitate cu deficit de atenție sau ADHD, cu traumă. Acest lucru e specificat chiar în videoclipului de bun venit al site-ului Wondermind.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele