Semnele zodiacale al căror fost se gândește la ele în Piața Lunii Uranus, vineri, 17 iunie 2022

1

Dacă ar exista vreodată o zi care ar putea fi dedicată exclusiv gândirii excesive, aceasta ar fi această zi, 17 iunie 2022.

Avem Luna pătrat pe Uranus în această zi și ideea de gândire obsesivă și comportament compulsiv vine odată cu ea.

Și, după cum știm cu toții, dacă există un subiect asupra căruia cu toții putem fi de acord pentru ideea de gândire excesivă și obsesie, este dragostea, desigur.

Aceasta este ziua în care trecem peste detaliile unei despărțiri recente, ar putea fi chiar ziua în care plângem o despărțire VECHE, una de care ar fi trebuit să trecem cu mult până acum.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbec, este timpul să scapi de prietenii toxici. Nu contează cât de adâncă este istoria ta cu anumite persoane. Cineva fie este bun pentru sănătatea ta mintală, fie nu este. Începeți să vă puneți nevoile pe primul loc și să urmăriți cum se găsesc restul la locul lor.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taur, așteaptă-te să primești mai multă responsabilitate decât te simți pregătit. Oamenii te consideră foarte capabil, așa că crede în tine. Poți oricând să înveți cum să crești în rolul tău.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Gemeni, „nu” este un cuvânt din două litere. Respingerea s-ar putea întâmpla astăzi și a avea o ușă închisă la visele tale poate fi dezamăgitor, dar nu te bucuri că universul îți ia lucruri când, pe termen lung, îți va fi mai dureros să o ai?

Această binecuvântare poate fi un blestem pentru moment, dar mai târziu, vei fi recunoscător că s-a întâmplat.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Rac, dragostea necesită timp. Orice lucru bun în lume necesită spațiu pentru a crește, inclusiv pe cine iubești.

S-ar putea să fii gata să faci următorul pas, dar cineva se poate simți grăbit. Oferă-le spațiul de care au nevoie și concentrează-te pe tine.

Leu (23 iulie – 22 august)

Fecioară, toată lumea se îndrăgostește uneori.

Relații care găsesc o modalitate de a trece dincolo de sentimentele neclare ale romantismului. Înveți că a iubi pe cineva înseamnă și a fi dispus să faci lucrurile grele.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Fecioară, toată lumea se îndrăgostește uneori.

Relații care găsesc o modalitate de a trece dincolo de sentimentele neclare ale romantismului. Înveți că a iubi pe cineva înseamnă și a fi dispus să faci lucrurile grele.

Balanță (23 septembrie- 22 octombrie)

Balanță, s-ar putea să ai unele conflicte cu figurile de autoritate astăzi.

Nu este ceva ce poți preveni atunci când alți oameni au chef să se certe. Așa că astăzi, rămâi pasiv, legea jos și așteaptă ca lucrurile să se amelioreze de la sine.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpion, școala loviturilor dure nu este locul unde vrei să-ți înveți lecția. Asculți sfaturi și le ignori.

Deși a fi încăpățânat te-a ajutat în multe feluri, astăzi, ascultă-ți prietenii și nu ignora ceea ce încearcă ei să te ajute să eviți. În schimb, vei fi recunoscător să înveți din greșelile altora

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetător, mai puțin înseamnă mai mult. Astăzi, s-ar putea să ajungi într-un loc în care înveți să-ți ții gândurile pentru tine.

Cel mai bine este ca oamenii să ghicească decât să ofere mai multe informații decât este necesar.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricorn, economisește-ți banii. Întotdeauna sunt mai multe lucruri de cumpărat decât ai nevoie, dar pentru astăzi, nu ceda terapiei cu amănuntul. În schimb, cheamă un prieten, este gratis.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsător, este timpul să crești. Ai făcut lucrurile în felul tău și acum este timpul să-ți asumi rolul de îngrijitor.

Oamenii depind de tine și, fără ajutorul tău, anumite probleme vor rămâne și nu vor fi niciodată rezolvate. Așadar, este timpul să fii liderul pe care știi că poți fi.

Pești (19 februarie- 20 martie)

Pești, oamenii greșiți pleacă atunci când nu le mai oferi bucuria de a profita de tine. Astăzi, începeți să retrageți puterea pe care v-ați predat. Nu mai ești marioneta cuiva, esti propriul tau sef.

Vezi și: Horoscop 16 iunie 2022! Zodiile care vor avea parte de întâlniri și discuții aprinse

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele