Șerban Nicolae, despre legea care interzice căsătoriile homosexuale: “Cred în Dumnezeu, nu în teoria unei mari explozii”

0

Senatorul PSD Șerban Nicolae a declarat marți, în cadrul dezbaterilor privind inițiativa de revizuire a Constituţiei care, dacă va fi adoptată, va interzice căsătoriile homosexuale, că el crede în Dumnezeu și nu în „teoria unei mari explozii”.

„Trei miliarde de bărbaţi fără o femeie nu pot procrea. Patru miliarde de femei fără un bărbat nu pot procrea. Şi asta nu e o chestiune pe care să o fixăm noi prin Constituţie, printr-o lege dată de Parlament. Este o lege naturală, este o lege care vine din Creaţie. Eu mărturisesc faptul că eu cred că există Dumnezeu şi că el are rol creator. Nu cred în teoria unei mari explozii. Să nu vă supăraţi pe mine, nu am întâlnit nicăieri în lume, în nicio ipostază, o explozie care să fie creat ceva, în afară de haos”, a spus Nicolae Șerban.

Acesta a mai spus că „procrearea nu se poate realiza decât între un bărbat și o femeie” și că „poporul român are nevoie de continuitate, are nevoie de copii”.

Citește și Iohannis îi răspunde lui Dragnea:Nu am date despre finanțarea protestelor antiguvernamentale din străinătate

De Vlad Mitu

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele