Serialul “Friends” revine cu un nou episod

0

Zvonurile despre revenirea pe ecrane a celebrului grup de prieteni new-yorkezi, „Friends” a venit chiar de la actorii înşişi, într-o postare pe reţelele de socializare, informează AFP.

 

„Se întâmplă …” au scris actorii pe conturile lor de Instagram, alături de o fotografie colectivă în care îi putem vedea pe Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc şi David Schwimmer.„Fani ai ‘Friends’, este oficial!”, a confirmat în acelaşi timp într-un comunicat platforma de streaming HBO Max, care va oferi un episod special al serialului-cult cu ocazia lansării sale în luna mai.

„După 15 ani, nouă luni şi un număr incalculabil de solicitări din partea fanilor de pe întreaga planetă (…) distribuţia ‘Friends’ se va reuni în exclusivitate” pentru noua platformă, proprietatea WarnerMedia (grupul AT&T), se mai indică în comunicat.

Pentru 425 de milioane de dolari pe cinci ani, WarnerMedia a preluat drepturile asupra celor 236 de episoade din „Friends” (1994-2004), pentru a face din serial unul dintre produsele sale premium, după ce acesta fusese cea mai urmărită serie pe Netflix în 2018.

Potrivit site-ului specializat Variety, care citează surse apropiate proiectului, fiecare actor va primi cel puţin 2,5 milioane de dolari pentru participarea sa la acest episod.

Episodul va fi filmat în studiourile Warner Bros de la Burbank, din apropiere de Hollywood, unde a fost realizat şi serialul.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele