Purificatorul SHARP KC-D40EUW, perfect pentru camera copilului

6
- Reclama -

Purificatorul de aer Sharp cu tehnologia japoneză Plasmacluster KC-D40EUW nu ar trebui să lipsească din casele celor care se confruntă cu alergii sau probleme cu respirația. Purificatorul poate fi lăsat să funcționeze în timpul somnului celui mic sau pe durata zilei, menţinând un nivel confortabil şi optim al aerului din cameră, precum și umiditatea. Preț – 1799 lei. Discountul se comunică telefonic.

Aparatul este eficient pentru monitorizarea calității aerului și din camera celui mic. În timpul orelor de somn, când funcția pulmonară scade natural, căile respiratorii devin mai susceptibile la inflamații. Pentru a dormi într-un mediu sănătos, trebuie să intervină purificatorul care îmbunătăţeşte calitatea aerului din încăpere.

Plasmaclusterul SHARP inactivează virusurile gripale, bacteriile, mucgeaiurile și acarieni. În plus, este 100% eficient în cazul celor care suferă de alergii, cum este cea la ambrozie sau alte tipuri de polen. Studiile recente arată chiar că Plasmaclusterul inactivează anumite tulpini ale coronavirus.

Vezi ofertele actualizate pe Casoteca.ro.

 

- Reclama -

De asemenea, dispozitivul reglează și nivelul de umiditate în parametrii optimi.

Purificatoarele Sharp au un nivel de zgomot extrem de scăzut, de 48 dB, deci cu siguranță nu-i va perturba somnul celui mic.

Pentru purificatorul SHARP KC-D40EUW filtrele sunt garantate 10 ani, dacă întreținerea se face conform manualului. 

Prețul unui astfel de purificator este de aproximativ 1799 lei. Comandați acum un purificator la 0722103283 și beneficiați de un discount major, asistență la montare, precum și de transport gratuit.

 

- Reclamă -

6 comentarii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele