Shevil Shhaideh, Ministrul Dezvoltătii cu soțul, șef de cabinet al Ministrului Agriculturii

0

Daniel Botănoiu, secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR), a confirmat miercuri că l-a numit ca director de cabinet pe Akram Shhaideh, soţul ministrului Dezvoltării, Shevil Shhaideh, precizând că a făcut această alegere datorită experienţei lui Shhaideh.

Citiți și Nicușor Dan se rupe de USR, anunță un nou proiect politic și vrea să candideze la primăria capitalei în 2020

„Akram Shhaideh, cel care deţine funcţia de director al cabinetului propriu din cadrul Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, a fost ales de mine pentru a-mi fi colaborator deoarece are o experienţă importantă în deschiderea pieţelor pentru exportul ovinelor”, a precizat Botănoiu, într-un comunicat al MADR.

„Domnul Shhaideh cunoaşte bine realităţile agriculturii româneşti lucrând, de asemenea, pe acest segment între anii 2013-2014, la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale. Akram Shhaideh are două doctorate absolvite în România – unul în domeniul economic, în cadrul Academiei de Ştiinţe Economice şi cel de-al doilea în domeniul agronomiei – în cadrul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti”, a menţionat oficialul.

Daniel Botănoiu ţine, de asemenea, să precizeze „faptul că alegerea colaboratorilor îmi aparţine întru totul şi am convingerea că decizia pe care am luat-o va ajuta Ministerul Agriculturii la îndeplinirea obiectivelor stabilite în cadrul Programului de Guvernare”.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele