Șîel, Iohannis îi susţine pe cei care vor protesta vineri sub sloganul „România vrea autostrăzi” – „#şîeu”.

0
stat major

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că îi susţine pe cei care vor protesta vineri sub sloganul „România vrea autostrăzi” – „#şîeu”.

„În legătură cu protestul care se desfăşoară astăzi, la ora 15,00, un protest pentru autostrăzi, vreau să ştie protestatarii că sunt alături de ei #şîeu”, a declarat Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Zeci de firme, primării, echipe sportive, personalităţi, sindicate, dar şi persoane fizice au anunţat că participă la protestul ”România vrea autostrăzi” şi întrerup activitatea, vineri, timp de 15 minute, la ora 15.00. Tot la ora 15.00, omul de afaceri Ştefan Mandachi, iniţiatorul protestului, inaugurează, în localitatea Cumpărătura, judeţul Suceava, primul metru de autostradă construit în Moldova.
Protestul ”România vrea autostrăzi”, pe care omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi l-a iniţiat la începutul lunii martie, a adunat zeci de adepţi din întreaga ţară, nu doar din Moldova.
Firme din toate domeniile, care au mii de angajaţi, au anunţat că vineri, 15 martie, la ora 15.00, pentru 15 minute întrerup activitatea.

Citește și: Cele mai ciudate 10 lucruri pe care românii (ar dori) să le expedieze

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele