SIF Banat Crişana a achiziționat pachetul de acţiuni Doosan IMGB

0

SIF Banat Crişana a anunţat luni că a finalizat achiziţia pachetului de acţiuni reprezentând 99,92% din capitalul social al Doosan IMGB, care are în proprietate 540.000 metri pătraţi de teren intravilan, situat în sudul Capitalei.

 

“SIF Banat Crişana a finalizat cu succes achiziţia pachetului de acţiuni reprezentând 99.92% din capitalul social al Doosan IMGB S.A. În urma emiterii de către Consiliul Concurenţei a deciziei de neobiecţiune privind operaţiunea de concertare economică realizată prin dobândirea de către SIF Banat-Crişana a controlului asupra Doosan IMGB, a fost finalizată tranzacţia pentru pachetul de control al companiei prin achitarea preţului integral şi realizarea transferului proprietăţii acţiunilor la Depozitarul Central.

Compania Doosan IMGB are în proprietate 540.000 metri patraţi de teren intravilan, situat în sudul Capitalei”, arată SIF Banat Crişana într-un comunicat.

Ciolacu, Tudose și Romașcanu nu țin cont de normele de pandemie

Tranzacţia a fost estimată între 35 şi 40 de milioane de euro şi, potrivit consultanţilor de la Crosspoint Real Estate, care au intermediat tranzacţia, aceasta este cea mai mare suprafaţă de teren tranzacţionată, în ultimii zece ani, în România (exceptând terenurile agricole).

“Platforma, conectată la două guri de metrou: Berceni şi Dimitrie Leonida, are o suprafaţă de circa 54 de hectare, ceea ce o face cea mai mare tranzacţie cu teren din acest an şi una dintre cele mai mari din istoria pieţei imobiliare”, mai arată societatea.

Nicușor Dan, validat definitiv ca primar al Capitalei

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele