UPDATE! VIDEO: Simion a sărit la ”gâtul” ministrului Energie, Virgeil Popescu

1
simion popescu

Deputatul AUR George Simion a declarat luni că s-a dus la prezidiul Camerei Deputaţilor în timp ce ministrul Energiei, Virgil Popescu, îşi susţinea discursul pentru a îi spune că „este un hoţ”.

 

„Am fost la domnul Virgil Popescu la prezidiu să îi spun că e un hoţ, pentru că este un hoţ. Nu e nicio agresiune, că nu i-am făcut nimic. (…) M-a deranjat faptul că e un hoţ şi i-am zis că este un hoţ şi vorbesc în numele a milioane de români care sunt deranjaţi de facturile pe care le primesc. Şi omul acesta vine şi minte cu nonşalanţă. Este posibil aşa ceva? Trebuie să mai zicem câteodată şi adevărul de la tribuna Parlamentului. Dacă vezi un hoţ, te duci la el şi îi zici că e un hoţ, pentru că nu e posibil să îl ţină în braţe, ştie tot PNL-ul, ştie tot USR-ul, întrebaţi-l şi pe domnul Năsui, că au fost la guvernare împreună”, a spus Simion la Palatul Parlamentului.

Şedinţa de plen de luni a Camerei Deputaţilor în care se dezbătea moţiunea simplă a USR a fost suspendată, după ce discursul ministrului Energiei, Virgil Popescu, a fost întrerupt de George Simion, lider al AUR, care a mers la tribună şi l-a luat de braţ, având şi un schimb de replici cu Popescu.

În timpul discursului ministrului Popescu, George Simion a vociferat din sală.

„Îl rog pe domnul Simion să se ducă la Putin să scadă preţul la gaze”, i-a transmis Popescu lui Simion.

Stire inițială

Deși l-a luat în brațe pe ministrul Energiei, George Simion declară că doar s-a apropiat de Virgil Popescu. Nimic mai fals!

 

George Simion, copreședintele AUR, l-a jignit luni pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, căruia i-a strigat în mod repetat ”Ești un hoț!”. Virgil Popescu vorbea de la prezidiul Camerei Deputaților la moțiunea simplă împotriva sa, moment în care Simion a venit peste el l-a microfon și a urlat în repetate rânduri ”Ești un hoț!”. Virgil Popescu i-a replicat imediat, strigându-i ”Ești un prost!”

Vezi și Cine sunt cei trei lideri AUR: Simion, Târziu, Tănasă

”Domnule președinte, pot să îi spun eu domnului Sumion să se ducă la domnul Putin să ieftinească gazul, că văd că pe Simion îl frământă alte lucruri”, a replicat Virgil Popescu.

Ulterior, președintele de ședință a suspendat ședința.

 

 

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele