Simion: Această guvernare este un sat fără câini

0

Co-preşedintele AUR George Simion susţine că actuala guvernare este “un sat fără câini” în care nu ştie stânga ce face dreapta şi că guvernanţi impun măsuri restrictive pe care ei nu le respectă, dar au aşteptări de la români să facă acest lucru, referindu-se la imaginile în care ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi ministrul Muncii, Raluca Turcan, nu poartă mască de protecţie.

 

George Simion a afirmat, miercuri, că îi solicită ministrului Afacerilor Interne să spună cum au fost sancţionaţi Vlad Voiculescu şi Raluca Turcan pentru nepurtarea măştii de protecţie.

“Aşa cum au fost identificaţi huliganii violenţi de la proteste din Piaţa Unirii, la fel şi din partea forţelor de ordine trebuie identificaţi responsabilii. Avem probleme pentru că s-au impus aceste măsuri de restricţii şi cerem ministrului de Interne să spună public cum au fost penalizaţi miniştri care nu respectă restricţiile, ministrul Vlad Voiculescu, ministrul Muncii, Raluca Turcan, şi ministrul Sportului, Eduard Novak, toţi nu au purtat mască. Noi, AUR, suntem un partid care militează pentru libertate şi împotriva obligativităţii portului măştii în spaţiul public. (…) Se pare că această guvernare este un sat fără câini în care nu ştie stânga ce face dreapta, în care se impun măsuri restrictive pe care ei, în primul rând, nu le respectă şi au aşteptări de la români să le respecte”, a declarat George Simion.

El a precizat că se va lupta ca legea să fie aceeaşi pentru toţi, şi pentru protestatari, dar şi pentru jandarmi.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele