Simona Halep la a doua victorie în fața Șarapovei

0

Simona Halep a învins-o la Roma cu scorul de 4-6, 6-1, 6-4 pe Maria Sarapova după un meci extrem de tensionat. Simona este la a doua victoriei în fața fostului număr 1 mondial, dar după ce Șarapova a fost obligată să stea ”pe tușă” ca urmare a consumului de substanțe interzise.

În primul set Sarapova s-a impus pe fondul unui joc mai defensiv al Simonei, însă în al doilea set românca a fost mult mai tenace și mai prezentă pe fiecare minge. Jocul Simonei a fost dublat de o ușoară urmă de oboseală în cazul sportivei din Rusia.

Setul al treilea, strâns, încheiat 6-4 pentru Simona, îi aduce o binemeritată prezență în finala turneului din capitala Italiei.

Mâine, Simona Halep se va lupta pentru trofeu cu Elina Svitolina 23 ani, numărul 4 mondial, într-o reeditare a finalei din 2017 a turneului de la Roma, câştigată în trei seturi de ucraineancă 4-6, 7-5, 6-1.

Citește și Uber lansează, de azi, Uber Eats în București

Simona s-a calificat în semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Roma, după ce a învins-o în două seturi pe Caroline Garcia, scor 6-2, 6-3.

Învingătoarea în acest turneu va fi recompensată cu un cec de 507.100 euro şi 900 de puncte WTA, în timp ce învinsa va pleca acasă cu 253.425 euro şi 585 de puncte WTA.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele