Simona Halep pierde finala la Roland Garros

0

Ghinionul Roland Garros continuă pentru Simona Halep care pierde finala celui mai important turneu de tenis pe zgură din lume și șansa de a deveni al doilea număr 1 mondial al României, după Ilie Năstase, Halep a fost înfrântă în 3 seturi, 4-6, 6-4, 6-3 de entuziasmului și tinerețea numărului 12 mondial, Jelena Ostapenko. Letona devine, astfel, prima jucătoare a țării sale care reușește să ridice un trofeu de Grand Slam deasupra capului.

Fosta mare jucătoare de tenis Martina Navratilova (60 ani) a afirmat, sâmbătă, că Simona Halep a jucat finala de la Roland Garros sperând că Jelena Ostapenko va face greșeli și a pierdut, potrivit site-ului WTA.

Românca a început foarte hotărâtă meciul. A câștigat primul set, 6-4, și conducea în setul al doilea cu 3-0. Lucrurile arătau îmbucurător. Tânăra letonă a revenit însă spectaculos și a câștigat setul secund cu 6-4.

În decisiv, la 3-3, o minge a lui Ostapenko ce părea că se duce 2 metri în out, lovește fileul și intră în teren: 4-3 și break pentru Ostapenko. Jucătoarea letonă capătă încredere și câștigă fulminant următoarele 2 seturi. Simona Halep pierde din nou French Open-ul, care devine, aparent, Nemesisul său.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele