Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat oficial, la notariat

0

Jucătoarea de tenis și soțul ei s-au despărțit, pe cale amiabilă, în cursul zilei de joi la un birou notarial din nordul Bucureștiului, fără să fie nevoie să meargă la tribunal, fiindcă nu au copii.

Potrivut „Fanatik.ro”, cei doi au ieșit zâmbitori din biroul notarial, la scurt timp după ce au semnat oficial actele.

Nu au oferit vreo declarație împreună, după semnarea actelor, doar Toni Iuruc adresând jurnaliștilor câteva cuvinte, în care a făcut apel la respectarea intimității.

Totodată, conform sursei citate, Halep și fostul ei soț nu au pretenții financiare de împărțire a bunurilor după acest divorț, fiecare urmând să meargă mai departe cu banii câștigați în timp, pe cont propriu.

Fac o glumă: eliminarea din turul 1 de la US Open”, a spus Toni Iuruc înainte de a semna documentele.

Mariajul Halep – Iuruc a durat mai puțin de un an

Simona și Toni au făcut ceremonia civilă anul trecut, la 15 septembrie, iar la jumătatea verii acestui an a apărut informația conform careia vor face nunta la 13 noiembrie 2022, la Sinaia. Evident, ceremonia a fost anulată.

Toni Iuruc, în vârstă de 43 de ani, este, conform presei mondene, un milionar machidon care a mai avut de-a lungul timpului două căsătorii. De prima soție – Arina, de profesie model, și cu care are un copil, s-a despărțit relativ repede, iar lucrurile nu au stat mai bine nici cu cea de-a doua – Liana.

Cu Liana a întrerupt relația cu câteva luni înainte de a deveni iubitul Simonei. Cei doi se căsătoriseră în toamna lui 2018, la Mamaia, după o relație de aproximativ doi ani, iar mariajul a durat circa zece luni.

Tot potrivit „Fanatik”, milionarul de 43 de ani deține mai multe firme, una dintre acestea fiind de publicitate. Prin firma sa „AdVenture”, a realizat în 2008 campania electorală lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei.

Mai trebuie spus că Toni câștigă bine și din chirii – aproximativ 100.000 de euro lunar, fiindcă deține în București mai multe clădiri de birouri.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele