Simona Radiș este sportiva anului în România

0
- Reclama -

Canotoarea dublă medaliată cu aur la Campionatele Mondiale a fost desemnată joi seara Sportiva anului 2022 în România, de către Comitetul Olimpic și Sportiv Român.

Distincția i-a fost înmânată Simonei Radiș de Mihai Covaliu, președintele COSR:

Mă uitam la acest trofeu și este foarte potrivit, pentru că eu așa văd viața unui sportiv, ca o piramidă. Noi suntem aici, dar avem nevoie de foarte mulți oameni la bază, care ne susțin pe noi să rămânem aici, în vârf. Privind dintr-un alt punct de vedere toată această piramidă este de fapt evoluția noastră, fiindcă plecăm de mici, suntem la bază, ne dorim să ajungem în vârf și avem un drum greu de urcat până acolo, dar setându-ne idealuri, vise și obiective mărețe reușim treptat să ajungem unde ne dorim”, a spus pe scenă Simona Radiș..

Tot la această secțiune au mai fost nominalizate Loredana Toma de la haltere, dublă medaliată cu aur la Campionatele Mondiale, și Bianca Ghelber – atletă care a cucerit tot aur la Campionatele Europene, la aruncarea ciocanului.

De asemenea, în cadrul Galei Sportivul Anului, premiul special al Ministerului Sportului le-a fost acordat antrenorilor de gimnastică Mariana Bitang și Octavian Bellu, cei mai titrați tehnicieni din istorie, la toate disciplinele sportive.

- Reclama -
- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele