Snooker: 4 jucători din Top12, pe tabloul principal al Mastersului German. O’Sullivan a refuzat să participe

0
- Reclama -

Lumea snookerului se pregătește de un nou turneu important, Mastersul German, în care doar 6 jucători din Top 16 au reușit să-și facă loc pe tabloul principal și dintre aceștia doar 4 vor avea drept de joc.

Neil Robertson (5), Kyren Wilson (8), Luca Brecel (10), Jack Lisowski (12), Zhao Xintong (9) și Yan Bingtao (15) sunt cei 6 sportivi care au progresat din tururile de calificare, ce au avut loc între 21 și 26 noiembrie 2022, la Morningside Arena din Leicester, Anglia.

Material preluat intergal de pe www.pariurizilnice.ro

Neil Robertson este principalul favorit, având cota 3.50 pentru câștigarea titlului, la Unibet, urmat de Jack Lisowski, cota 5.00 și Kyren Wilson, cota 7.00.

- Reclama -

Mai mult, doar 4 dintre aceștia vor evolua pe tabloul principal, după ce o serie de jucători chinezi au fost suspendați, în perioada decembrie 2022 – ianuarie 2023, pentru că nu și-au aparat corect șansele la masă de joc, printre aceștia numărându-se Bingtao și Xintong, nimeni alții decât finaliștii ultimei ediții, adjudecată de Xintong (9-0).

Liderul mondial și campionul mondial în exercițiu, Ronnie O’Sullivan, s-a retras la startul calificărilor și a fost înlocuit de scoțianul Ross Muir, care nu a dezamăgit și va fi la starul fazelor finale. Retragerea lui O’Sullivan a venit după ce acesta a suferit o înfrângere usturătoare, cu 6-0, în față lui Ding Junhui, în sferturile de finală ale UK Championship, englezul afirmând că forma sa de moment nu-i permite să mai vină la masa de joc. De altfel, declarația oferită nu a surprins pe nimeni, pentru că englezul este văzut tot mai rar la mesele de antrenament de dinaintea competițiilor oficiale.

Revenind la Mastersul German, jocurile se vor desfășura în perioada 1-5 februarie, în incinta Tempodromului din Berlin, după sistemul cel mai bun din 19 frameuri, primul la 10.

80.000 de lire sterline va încasa câștigătorul, în vreme ce finalistul se va mulțumi cu un cec în valoare de 35.000 de lire sterline.

Tabloul principal al Mastersului German (32-imile de finală)

Xhao Zintong (descalificat) – Tom Ford
Tian Pengfei – Anthony McGill
Jimmy Robertson – Zhao Jianbo (descalificat)
Sam Craigie – Kyren Wilson
Peng Yisong – Jimmy White
Jack Lisowski – Zhang Anda
Xiao Guodong – Fan Zhengyi
Elliot Slessor – Joe O’Connor
Neil Robertson – Joe Perry
Chris Wakelin – Și Jiahui
Matthew Stevens – Luca Brecel
Robert Milkins – Daniel Wells
Louis Heathcote – Cao Yupeng
Li Hang – Ali Carter (W/O)
Ricky Walden – Yan Bingtao (descalificat)
Pang Junxi v Ross Muir

Citește și Ronnie O’Sullivan, din nou, campion mondial la snooker

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele