Snoop Dogg și-a anulat concertele de 30 de ani de la lansarea albumului său „Doggystyle”

1
Rapperul Snoop Dogg
Rapperul Snoop Dogg
- Reclama -

Rapperul Snoop Dogg, care plănuia să sărbătorească 30 de ani de la lansarea albumului său „Doggystyle” cu două concerte în iunie la Hollywood Bowl din Los Angeles, a anunţat că îşi amână spectacolele în semn de solidaritate cu sindicatele americane.

 

„Din cauza grevei WGA şi a negocierilor dintre DGA şi SAG/AFTRA, am decis să amânăm spectacolele programate pentru 27 şi 28 iunie la Hollywood Bowl”, a anunţat el pe Instagram, citat de news.ro

Ambele concerte au fost reprogramate pentru 20 şi 21 octombrie 2023. Pe scenă, Snoop Dogg plănuia să facă echipă cu Dr. Dre şi liderul trupei Derrick Hodge pentru a reinterpreta hiturile de pe albumul său „Doggystyle”.

Super Bowl 57: Philadelphia Eagles – Kansas City Chief în finala NFL

- Reclama -

Scenariştii de seriale şi filme de la Hollywood au intrat în grevă la începutul lunii mai pentru a avertiza despre degradarea profesiei lor. Aceştia denunţă o remuneraţie tot mai mică, în special din cauza transformării peisajului audiovizual cauzată de apariţia platformelor.

De la încetarea activităţilor lor, dezvoltarea şi filmările mai multor proiecte au fost suspendate, cum ar fi filmele Marvel „Blade” şi „Thunderbolts”, precum şi seria „Stranger Things” şi „The Rings of Power”.

La fel ca Snoop Dogg, multe personalităţi au luat cuvântul pentru a-şi exprima solidaritatea cu scenariştii aflaţi în grevă, precum actriţele Amanda Seyfried şi Elizabeth Olsen şi starul american de televiziune Jimmy Fallon şi preşedintele Statelor Unite, Joe Biden.

Fostul preşedinte al Statelor Unite, Barack Obama, a susţinut mişcarea, joi, cerând ca scenariştii să primească „o parte echitabilă” din veniturile din streaming.

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele