Softul pentru recalcularea dosarelor de pensii este gata

0

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anunţat că softul pentru recalcularea dosarelor de pensii este aproape gata şi probabil săptămâna viitoare va fi lansat. Acest soft va include toate datele necesare pentru recalcularea celor cinci milioane de pensii.

 

Raluca Turcan a declarat, joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Constanţa, că a analizat procesul de evaluare a pensiilor.

„La Casa Judeţeană de Pensii Constanţa am analizat procesul de evaluare a pensiilor pe care l-am demarat în perspectiva recalculării şi astăzi am aflat şi câteva informaţii încurajatoare, şi anume că softul în baza căruia vom colecta aceste date pentru evaluarea şi recalcularea dosarelor de pensii este aproape gata, chiar am făcut o simulare şi cel mai probabil săptămâna viitoare vom lansa acest soft care va include toate datele necesare din cele cinci milioane de pensii din România pentru a le duce la recalculare. (…) După discuţiile cu reprezentanţii Casei Judeţene de Pensii, pot să spun că sunt încrezătoare în finalizarea cu succes a acestui proces unic în România de evaluare şi recalculare a cinci milioane de pensii”, a explicat Raluca Turcan.

Ea a menţionat că 250.000 de dosare de agricultori vor fi introduse în format electronic.”O altă veste bună este că şi partea de dosare ale agricultorilor aici, în Constanţa, are o componentă informatizată cea ce înseamnă că 250.000 de dosare de agricultori pe care le avem la nivel naţional vor putea fi introduse în format electronic complet într-un termen rezonabil”, a transmis ministrul Muncii.

România, locul 37 în clasamentul FIFA

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele