Sondajele îl îmbogățesc! Suma uriașă care i-a intrat în conturi lui Marius Pieleanu, șeful Avangarde

0

Marius Pieleanu are e o afacere ce se dovedește a fi extrem profitabilă. Cel puțin asta reiese din ultima declarație de avere ce a fost depusă de către Pieleanu, în calitate de prodecan al SNSPA.

Site-ul Bugetul.ro a dezvăluit astăzi ce sumă uriașă i-a intrat în conturi șefului Avangarde, conform documentului citat mai sus. În anul 2017, șefului Avangarde i-au intrat în conturi, sub formă de dividende, 506.000 lei.

Nici anul 2016 nu a fost unul slab pentru Marius Pieleanu. În anul respectiv, el a încasat  373.799 de lei de la SC AVANGARDE SRL, unde deține 95% din acțiuni.

Așadar, în doar doi ani, conform calculelor realizate de Bugetul.ro, Pieleanu s-a ales cu 879.799 lei – aproape 200 de mii de euro, doar din afacerea Avangarde.

În 2017, el a mai primit de la SNSPA un salariu de 73.886 de lei, de la Societatea Română de Televiziune alți 35.700 de lei pentru drepturi de proprietate intelectuală și alți 21.000 de lei pentru administrarea celor două societăți pe care le deține, Avangarde și Psiho Global.

Citește și Europarlamentarul Cătălin Ivan şi-a dat demisia din grupul socialiştilor pe motiv că PSD nu a fost exclus din S&D

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele