UPDATE: Sorana Cîrstea și Irina Begu s-au calificat în turul doi la Australian Open

0
- Reclama -

Sorana Cîrstea a apreciat că debutul său la ediţia din acest an a turneului Australian Open a fost mai bun decât se aştepta, după ce a învins-o pe cehoaica Petra Kvitova.

 

„A fost mai bine decât mă aşteptam. Am jucat multe meciuri cu Petra şi de fiecare dată a fost dificil. Am pierdut unele, dar am şi câştigat altele, însă de fiecare dată a fost o adversară dificilă, indiferent de tur sau de zi. Sunt foarte bucuroasă pentru felul în care am jucat azi”, a comentat Cîrstea, citată de site-ul oficial al competiţiei.

Știre inițială

Sorana Cîrstea, locul 38 WTA, a învins-o, maţi, cu scorul de 6-2, 6-2, pe jucătoarea cehă Petra Kvitova, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 20, calificându-se în turul al doilea al Australian Open.

Cîrstea s-a impus după un meci de o oră şi 11 minute şi va evolua în manşa următoare cu Kristina Kucova din Slovacia, locul 96 WTA.

- Reclama -

Într-un alt meci din turul I, Irina Begu, locul 64 WTA, a dispus, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-3, de franţuzoaica Oceane Dodin, locul 85 WTA, după o partidă care a durat două ore şi 37 de minute.

Begu va juca în faza următoare cu belgianca Elise Mertens, locul 26 WTA şi cap de serie numărul 19.

Calificarea în turul al doilea este recompensată la primul grand slam al anului cu un premiu de 154.000 de dolari australieni (97.210 euro) şi cu 70 de puncte WTA.

Luni, în prima zi a competiţiei, au mai acces în manşa a doua Jaqueline Cristian şi Elena-Gabriela Ruse.

Omicron poate infecta 50% dintre europeni în 6-8 săptămâni

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele