Sorin Cârțu: „Toți bugetarii trebuie să fie vaccinați. De vină sunt și popii”

0
Sorin Cârtu
Sorin Cârțu

Sorin Cârțu, fostul mare jucător al Universității Craiova, a comentat situația de la FCSB, club care este afectat de numeroase cazuri de COVID-19, dar care, prin vocea patronului Gigi Becali, nu susține vaccinarea.

 

Referitor la situația de la FCSB, Cârțu spune că meciul cu Farul ar trebui amânat doar echipa bucureșteană nu are suficienți jucători exclusiv din cauza COVID-19, fără a fi puși la socoteală fotbaliștii accidentați.

Ulterior, actualul președinte al Universității Craiova a vorbit despre posibilitatea ca vaccinul să devină obligatoriu pentru anumite categorii de persoane, dar și despre reticența unora când vine vorba de imunizare.

Vezi și Scandal pe bani între familia Becali și Anamaria Prodan

„Apropo de amânări, mie mi se pare normal să amâne dacă sunt bolnavi de COVID-19, dar dacă nu sunt bolnavi de COVID, cum să amâni meciul din cauza accidentărilor?

Vizavi de vaccinați, nevaccinați, având în vedere tot ce se întâmplă de vreo doi ani încoace, e mult mai bine dacă ești vaccinat, se observă acest lucru. Nu înțeleg de ce reticența asta. Cei contra vaccinării sunt așa din cauza fake-urilor. Mie mi se pare o greșeală la nivel de stat. Statul este preocupat pentru a opri pandemia asta, iar toți bugetarii trebuie să fie vaccinați. Nu-l primești la muncă, iar dacă stă acasă nu trebuie plătit.

De vină este și clerul, partea asta cu popii, sunt foarte mulți oameni apropiați, care cred în asta. Medicii, profesorii n-ar trebui să se prezinte într-un loc fără să fie vaccinați”, a declarat Sorin Cârțu, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele