Sorin Cîrțu, despre scandalul sexual de la Universitatea Craiova (AUDIO)

0
Sorin Cârtu
Sorin Cârțu

Președintele clubului oltean a declarat la Sport Total FM că nu înțelege cazul antrenorului Devis Mangia, și spune că, deși era în conducerea clubului și atunci, nimeni n-a discutat cu el despre presupusul comportament sexual deviant al italianului.

Amintim, fostul antrenor al grupării din Bănie a fost acuzat de hărțuire sexuală de doi fotbaliști maltezi și a fost suspendat din funcția de selecționer a Maltei. Ulterior, mama fotbalistului Răzvan Popa a spus că fiul ei a fost de asemenea hărțuit în perioada când juca la Craiova.

„Nu am vorbit nici cu mama lui Răzvan Popa și nici cu Mangia”

Nu discut, că nu mă interesează. Eram președinte și n-a venit nimeni să discute cu mine despre asta, știu și eu din ziare, din ce am auzit, nimic concret, așa că nu pot să-mi permit. Nu că nu pot să-mi permit, dar nu vorbesc, nu e treaba mea, nu fac polemici. În perioada respectivă, când eram președinte, nimeni nu a venit, familia lui sau el să vină să se plângă de comportamentul ăsta deviant al lui Mangia, așa că dacă n-am purtat discuțiile astea cu sursele respective, nu comentez, nu discut, nu intru în polemici. M-am abținut, m-au întrebat foarte mulți, dar nu discut. Din punct de vedere profesional nu am simțit la momentul respectiv, nu am fost băgat în seamă, de ce să mă exprim. N-am avut contact de niciul fel, niciun dialog, nici cu părinții, nici cu el, nici cu Mangia”, a declarat Sorin Cîrțu la Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată mai jos, lângă link-ul spre articolul original:

https://sptfm.ro/sorin-cirtu-nu-comenteaza-cazul-mangia-nu-discut-ca-nu-ma-intereseaza-eram-presedinte-la-craiova-si-nu-a-venit-nimeni-sa-discute-cu-mine-despre-asta/

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele