Demență: Șoșoscă a încuiat ușa ca jurnaliștii RAI să nu iasă din casă

0
diana sosoaca dosar penal
Diana Șoșoacă, Iași
- Reclama -

Jurnalista din România care a intermediat interviul echipei Rai Uno din biroul soţului Dianei Şoşoacă spune că tot scandalul a izbucnit din cauza traducerii. Senatoarea s-ar fi lăudat, pe un ton ameninţător, că ştie şi engleză, şi italiană.

 

„Am fost cu o echipă de la Rai Uno Italia în calitate de fixer și traducător. La un moment dat, în timpul interviului, a vorbit în engleză inițial, la un moment dat a vrut să traduc și mi-a spus să am grijă cum traduc, pentru că va verifica și că ea știe și engleză și italiană”, a povestit jurnalista Delia Marinescu, martor în dosar.

Vezi și Șoșoacă, protagonistă în presa italiană după scandalul cu implicații penale

„Atunci, reportera italiană a întrebat o dacă mă amenință. Și a spus: dacă nu vă convin condițiile, puteți să ieșiți. Ne-am ridicat să ieșim și atunci s-a răzgândit, a încuiat ușa și a chemat poliția, spunând că am intrat peste ea, fără voia ei”, a adăugat jurnalista.

Imagini din interviul Rai Uno cu senatoarea Diana Șoșoacă au apărut între timp în presa din Italia. Jurnaliștii italieni au surprins și momentele când a sosit poliția și conflictul cu agenții. Potrivit plângerii depuse de jurnalista Lucia Goracci, soţul senatoarei, Dumitru-Silvestru Șoșoacă, a muşcat-o de mână.

- Reclama -

Silvestru Şoşoacă a fost audiat luni la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, unde a ajuns pentru ultraj. El este acuzat că a agresat un polițist în urma conflictului cu echipa de jurnaliști străini și a fost plasat sub control judidicar pentru 60 de zile.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele