SOV, specialist în vorbe în vânt, chiar și din arest

0
- Reclama -

Sorin Ovidiu Vîntu i-a oferit miercuri un interviu lui Radu Banciu (B1 TV) direct din Arestul Capitalei. În stilul său consacrat, fostul mogul, a împletit jumătăţile de adevăr cu minciunile nerostite până la capăt, într-o paradă demnă de o cauză mai bună, un adevărat exercițiu de auto-admirație.De altfel SOV nu a ratat ocazia să se laude cu succesul său ca blogger, cu peste „1.000.000 de cititori pe postare„.

A oferit lecții pentru politicieni, tineri, jurnaliști, preoți, agenți acoperiți, din fericire din când în când televiziunea avea grijă să spună cu exactitate locul unde s-a făcut înregistrarea, un arest. „Băsescu e vai mama lui”, „jurnaliștii sunt fraieri”, „țara e vândută americanilor”, „politicieni sunt proști” sunt câteva dintre zicerile lui Vîntu.
„România este anarhie. Atâta timp cât forțele politice în deciziile pe care le iau sunt obligate să țină cont de stradă, nu mai putem discuta de un stat de drept, ci despre un stat anarhic. Instituțiile voastre sunt la pământ. Voi folosi acest mod de abordare pentru că am fost scos din stat și acum sunt eu cu ai mei și voi”.
Vântu și-a manifestat convingerea că postul Realitatea TV îi va reveni în justiție, iar în momentul în care va avea loc acest lucru va închide stația deoarece în România jurnaliștii sunt atât de slabi încât nu mai are cu cine să performeze.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele