Spitalul Colțea a rămas fără director

0

Primarul general Nicuşor Dan a anunţat că a decis să nu mai prelungească mandatul directorului Spitalului Clinic Colţea, Mircea Lupuşoru.

 

Edilul a adăugat că este nevoie de o nouă conducere a spitalului şi va fi organizat un concurs în acest sens, iarinterimatul va fi preluat de către Paul Daniel Iordache, medic epidemiolog, doctor al Universităţii Reykjavik din Islanda şi asistent universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti.

„Am hotărât să nu mai prelungesc mandatul directorului Spitalului Clinic Colţea, Mircea Lupuşoru. E nevoie de o nouă conducere a acestui spital şi va urma un concurs pentru asta. Până la organizarea concursului, interimatul va fi preluat de către Paul Daniel Iordache, medic epidemiolog, doctor al Universităţii Reykjavik din Islanda şi asistent universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti, un bun profesionist din domeniul sănătăţii. Hotărârea mea fusese luată cu ceva vreme în urmă, iar schimbarea conducerii e primul pas din reforma necesară în acest spital şi în alte spitale din subordinea Primăriei Capitalei. Le mulţumesc medicilor care au semnalat inclusiv astăzi problemele de management din spital”, a scris Nicuşor Dan, miercuri pe Facebook.

Ungaria va face și a treia doză de vaccin împotriva COVID-19

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele