SS Lazio a ”revocat”, în 90 de minute, calificarea FCSB

0

Lazio Roma a învins fără drept de apel pe FCSB, scor 5-1, și s-a calificat în optimile de finală ale Europa League. Meciul a durat 90 de minute, cu 10 mai mult decât discursul în ”sinteză și pe diagonală” al lui Tudorel Toader.

Golurile acestei umilințe publice au fost marcate de Immobile ‘7, ’43, ’71, Bastos ’35 şi Anderson ’51 pentru Lazio, respectiv Gnohere ’81 pentru FCSB.

Așa cum ne-a obișnuit, finanțatorul FCSB, George Becali, promite și după această umilință că va face un pas în spate, cel puțin la nivelul declarațiilor:”Să vedem cât mai stau și eu în fotbal. Mă cert atât cu lumea, poate îmi văd și eu de treaba mea și îl las pe Talpan și cu asta, basta. Toate gândurile mi-au venit în cap, inclusiv să mă retrag. Să vină și Borcea la Dinamo, nu cred că mai are rost. Dacă în doi ani voi câștiga bani din fotbal, bine. Dacă nu, nu, asta e, la revedere, tată! Îi dau echipa lui Balint, Lăcătuș, Talpan și Iovan, s-o managerieze ei, să facă ei bani!E un discurs nomal. Nu mai vorbesc mult ca înainte, atunci eram în păcat, acum încerc să mă curăț. A tăcea înseamnă fapte de aur”.

Echipele calificate în optimi

Tragerea la sorţi pentru optimi va avea loc astăzi, iar meciurile vor avea loc la 8 martie (turul) şi 15 martie (returul). Echipele calificate sunt următoarele: Atlético Madrid, Arsenal, Athletic Bilbao, Borussia Dortmund, ŢSKA Moscova, Dinamo Kiev, Lazio Roma, Olympique Lyon, RB Leipzig, Lokomotiv Moscova, Olympique Marseille, AC Milan, RB Salzburg, Sporting Lisabona, Viktoria Plzen şi Zénit Sankt Petersburg.

Citiți și: Numărul celor care pleacă la studii în străinătate crește cu 20% anual. În 2017 peste 6000 de tineri au ales alte sisteme de învățământ

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele