Stallone, în conflict cu producătorul celebrei serii Rocky

0

Actorul american Sylvester Stallone, de asemenea scenarist al celor cinci filme „Rocky”, îi cere producătorului Irwin Winkler partea sa financiară pentru seria filmelor de succes.

 

Scenarist şi protagonist al filmului „Rocky” (1976) şi al celor cinci continuări, Sylvester Stallone nu deţine totuşi – potrivit spuselor sale – nicio parte din această franciză de succes.

Pe Instagram, actorul amercian l-a somat duminică pe producătorul Irwin Winkler să-i dea „ceea ce a mai rămas din drepturile sale”.

„După ce Irwin a contralat Rocky timp de mai mult de 47 de ani, şi acum „Creed”, mi-ar plăcea cu adevărat să recuperez cel puţin ceea a mai rămas din drepturile mele, înainte de a le transmite copiilor săi – cred că ar fi un gest echitabil din partea acestui domn în vârstă de 93 de ani”, a scris Sylvester Stallone.

El a continuat: „Este un subiect dureros care îmi macină sufletul, pentru că aş vrea să las o urmă din Rocky copiilor mei”.

Filmul lui Radu Jude a câștigat Ursul de Aur

Drepturile francizei „Rocky” au reprezentat mult timp un punct de discordie între Sylvester Stallone şi producător. În 2019, Irwin Winkler a fost surprins să afle că actorul era nemulţumit de cota primită.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele