All Star Game i-a supărat pe specialişti

0
- Reclama -

Echipa Vestului a câştigat All Star Game din NBA pentru a treia oară consecutiv, după ce a învins formaţia Estului, scor 192-182, duminică seară, la New Orleans. All Star Game este meciul în care se întâlnesc cei mai iubiți baschetbaliști din campionatul profesionist nord-american.

Cel mai bun jucător al întâlnirii a fost desemnat Anthony Davis, starul echipei New Orleans Pelicans, care a reușit 52 puncte și a devenit cel mai prolific jucător din istoria All Star Game, doborând vechea performanță deținută de Wilt Charmberlain (42 de puncte, în 1962). Ediția din acest an a stabilit și un alt record prin cele  374 de puncte marcate.

În goana după recorduri, vedetele și-au cam bătut joc de spiritul jocului, neglijând complet defensiva, ceea ce a dus la unele faze absolute penibile pentru jocul de baschet. Acest lucru nu a rămas neobservat de către specialiștii din SUA, care au criticat stilul de joc superficial și care cred că în acest fel meciul vedetelor își va pierde din interes. De altfel, conform Agerpres, antrenorul echipei Conferinței de Vest, Steve Kerr, a recunoscut că ar trebui introdusă, pe viitor, o miză pentru ca All Star Game să-și recapete puțin din competitivitatea pe care o avea în anii anteriori.

Printre vedetele care s-au aflat pe parchet s-au numărat și LeBron James, Stephen Curry,  James Harden Kevin Durant, Russell Westbrook, dar care nu au reușit să iasă foarte mult în evidență, din cauya modului prea…relaxat în care a fost tratat meciul.

Sursa foto:allstarweekendcharlotte. com

- Reclama -
- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele