Starețul din Neamț care susținea că vaccinarea produce solzi pe piele, spitalizat cu COVID

1
Starețul mănăstirii Nechit din județul Neamț, Zenovie Grigore
Starețul mănăstirii Nechit din județul Neamț, Zenovie Grigore

Starețul mănăstirii Nechit din județul Neamț, Zenovie Grigore, care le-a spus credincioșilor la slujbă că vor face „solzi ca la pește” dacă se vaccinează anti-COVID, este spitalizat la Iași cu coronavirus. Informația a fost confirmată și de Mănăstirea Nechit.

 

Starețul Zenovie Grigore este internat în prezent la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași, iar managerul unității medicale, dr. Florin Roșu, a precizat că este internat pe secție, nu în terapie intensivă.

„Prezintă un grad de insuficienţă respiratorie, dar starea lui este stabilă. Pacientul este conştient şi cooperant”, a declarat dr. Florin Roșu.

Vezi și Ciolacu nu va susține vaccinarea obligatorie

Și Mănăstirea Nechit a precizat, pe pagina sa de Facebok, că „întrucât circulă multe zvonuri despre starea de sănătate a părintelui stareţ Arhimandrit Zenovie, ţinem să vă anunţăm că starea părintelui este stabilă şi spre revenire. În momentul de faţă rugăciunile tuturor contează mai mult decât orice. Nădăjduim în mila lui Dumnezeu că părintele se va reface complet”.

Anul trecut, starețul susținea, în fața credincioșilor, că „toţi cei care şi-au făcut vaccinul să se aştepte la următoarele boli: boli teribile de piele, insuficienţă renală, accidente vasculare cerebrale, boli cardiace, boli neurologice, paralizie. Oamenii care au fost vaccinaţi, în combinaţie cu noua necunoscută – epidemia – nu vor avea putere să meargă, vor fi zombi, exact cum îi vedem pe cei drogaţi. Va fi cea mai gravă epidemie care a apărut pe pământ”, afirmat atunci stareţul, potrivit stiri-neamt.ro.

El a mai susțint și că „oamenii care sunt astăzi fericiţi că şi-au făcut vaccinul, mâine vor fi foarte nefericiţi, pentru că nici măcar nu vor avea timp să se pocăiască pentru ceea ce au făcut împotriva lui Dumnezeu. Dacă mintea nu va mai funcţiona la capacitatea normală, ai atentat la Dumnezeu. După vaccinare, după o perioadă mică de timp şi în combinaţie cu noua boală, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la peşti. Nu va exista nicio explicaţie cu privire la originea acestei noi boli, mortale, care va afecta şi sistemul imunitar. Nu există un nume pentru această boală. Oamenii se vor umple de solzi şi cancere de sânge, care vor fi transmise către întregul corp uman. Se vor umple cu răni, din care va curge lichid, va fi înfricoşătoare această boală”.

Purtătorul de cuvânt al BOR, Vasile Bănescu, a reacționat după apariția în spațiul public a declarațiilor starețului, spunând că preoți asemenea celui de la Neamț sunt departe de lumea reală a informației medicale.

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele