Statul semi-paralel, Tăriceanu îl susține pe Isărescu, senatorul Zamfir acoperit de penibil

0

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, este susţinut de ALDE pentru obţinerea unui nou mandat, urmând a fi votat de către parlamentarii formaţiunii. Tăriceanu este șeful senatorului Zamfir, care a lăsat impresia, adesea, că unicul său scop în viață îl reprezintă demolarea lui Isărescu.

Curat murdar!

”Domnul Isărescu beneficiază de sprijinul ALDE. (…) În ceea ce priveşte poziţia PSD vreau să vă rog să îi chestionaţi pe reprezentanţii Partidului Social Democrat”, a declarat presei, miercuri, Călin Popescu Tăriceanu.
Întrebat dacă ADE îşi asumă candidatura lui Isărescu, Tăriceanu a spus: ”Să ştiţi că nu sunt partidele care fac propuneri de candidaturi, candidaturile se depun în nume individual şi fiecare parlamentar, sigur, respectând disciplina de grup, votează. Vă pot spune foarte clar că ALDE va susţine candidatura domnului Mugur Isărescu la votul care va avea loc în Parlament”.

Mugur Isărescu, cel mai longeviv guvernator aflat la cârma unei bănci centrale, va fi susţinut pentru un nou mandat la Banca Naţională a României (BNR) de către coaliţia PSD-ALDE.

Citește și: Vodafone lansează abonamentele 5G

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele