Stelian Negrea pe facebook: 12 miliarde de lei prejudicii din banul public constatate de Curtea de Conturi

0

12 miliarde de lei prejudicii din banul public in ultimii noua ani trecute la furate si uitate.

Curtea de Conturi isi face loc cu coatele in randul institutiilor de control care constata grozavia, o serveste pe tava opiniei publice si cu asta basta, konetz film.

Mai departe ce se intampla? Angajam o armata de procurori care sa stea pentru urmatorii 10 ani sa aresteze pe cei responsabili de furtul celor 12 miliarde lei.

Citește povestea omului impus de Liviu Dragnea la Curtea de Conturi

Mie mi se pare ca exista deja o moda in institutiile de control romanesti. Curtea de Conturi constata, DNA aresteaza, SRI sesizeaza, ANAF se face ca recupereaza, altii se fac ca lucreaza iar noi toti suntem in permanenta in paguba. Si se mai intreaba unii de ce unii fac evaziune fiscala sau daca-s mai destepti si parfumati optimizare fiscala.

In perioada 2008-2017, la care face referire Cartea Alba a Curtii de Conturi, Romania a avut doua Strategii Nationale Anticoruptie: 2012-2016 si 2016-2020, ambele trecute prin CSAT.

Cum e sa ai doua ditamai astfel de strategii dar aproape in acelasi timp Curtea de Conturi sa constate grozavii de tip 12 miliarde de lei furt din banul public?

Poate sunt proaste strategiile, poate raportul Curtii de Conturi e facut dupa ureche sau bombastic etc.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele