Stelian Tănase după ce Jandarmeria a depus plângere la DIICOT

0

Politologul Stelian Tănase critică vehement decizia Jandarmeriei de a depune o plângere la DIICOT prin care denunță o tentativă de lovitură de stat.

Politologul crede că „face parte, ca un episod dintr-un serial, din operaţiunea de muşamalizare a violenţelor provocate de jandarmi la ordin politic. Toţi le-am văzut la televizor. Eu am fost şi în Piaţă, am avut „onoarea” să primesc o rafală de gaze lacrimogene, ca multă lume, de altfel. Avem un asemenea incident şi cei care se dedau la represalii se plâng la DIICOT că acele persoane din faţa lor, 100.000 de oameni civili, care n-aveau arme, nu erau pregătiţi pentru o bătălie, spre deosebire de jandarmi, îi dau în judecată pentru ce au făcut ei, jandarmii. Jandarmeria invocă un motiv ştiinţifico-fantastic, încercare de lovitură de stat. Fiind în teren, cum puteau ei să ştie că a fost o încercare de lovitură de stat? Există vreun raport al unei instituţii româneşti, care a probat că este aşa ceva? Par ca nişte copii care se duc la mama şi-i spun: uite, copilul vecinului m-a bătut”.

Citește și VIDEO Au găsit jointuri la #Rezist: O nouă ”dezvăluire” anonimă marca Luju – Antena 3 despre ”case conspirative” și ”platforme de propagandă”

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele