Surpriză în Superligă – FC Voluntari a semnat transferul verii

0
- Reclama -

Cel dintâi transfer important din această vară în fotbalul românesc a fost semnat joi – portarul Mihai Popa va juca în Italia, la Torino.

 

Având una dintre cele mai mari cote din fotbalul românesc, goalkeeper-ul ilfovenilor va evolua în Serie A începând cu data de 1 iulie, conform stie-ului oficial al clubului din Voluntari.

Popa are 22 de ani, a fost format de Academia Gheorghe Hagi și a mai evoluat la Astra Giurgiu și la Rapid București, înainte să ajungă la FC Voluntari, unde a bifat 77 de partide în ultimele două sezoane.

Totodată, Mihai Popa are și opt prezențe la naționala U21 și una la U23 și a făcut parte din lotul României la Olimpiada de la Tokio din urmă cu doi ani.

- Reclama -

Tânărul portar va mai avea puțin de așteptat până să își întâlnească noii colegi din Italia, fiind convocat de selecționerul Emil Săndoi pentru Campionatul European Under 21, la care România se numără printre gazde.

Potrivit site-ului german Transfermarkt, Mihai Popa era cotat la un milion de euro, înaintea semnării contractului cu Torino.

Citiți și: Jude Bellingham, primul transfer galactic al verii

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele