Surse: Cătălin Paraschiv, jandarmul care a orchestrat violențele împotriva românilor din Diaspora, detașat la Cernavodă

0

Decizia detașării lui Cătălin Paraschiv la Unitatea de Pază de la Cernavodă a fost luată de conducerea Jandarmeriei Române, au explicat surse din Interne pentru G4Media.ro. El s-ar putea ocupa de paza centralei nucleare.

Conducerea Ministerului de Interne i-a cerut să se pensioneze, dar Paraschiv a refuzat, așa că a fost detașat la Cernavodă.

Sigur, Paraschiv putea să se pensioneze și apoi să se dezincrimineze vorbind public despre monstruasa demonstrație inutilă de forță orchestrată sub comanda internelor conduse de Carmen Dan, omul infractorului Liviu Dragnea. 

Cătălin Paraschiv a ajuns în atenția publică după ce, în calitate de comandant al Brigăzii Speciale de Intervenție, s-a aflat în Piața Victoriei la mitingul diasporei, unde a comandat forțele de ordine. De altfel, el este comandantul Brigăzii Speciale de Intervenție. În seara de 10 august 2018, el era îmbrăcat în alb și purta un fular, iar presa l-a numit „fantoma în alb” sau ”Dirijorul”.

Citește și Hunor o contrazice pe Dăncilă pe tema violențelor din 10 august

Deși a fost audiat în dosarul violențelor, Paraschiv nu a fost pus sub acuzare, așa cum s-a întâmplat cu șefii de atunci ai Jandarmeriei, Ionuț Sindile, Sebastian Cucoș sau Laurențiu Cazan. Paraschiv le-a declarat procurorilor că nu jandarmii pe care îi comanda ar fi agresat protestatarii. După un scenariu similar, prin detașare, recent a fost tras pe linie moartă și Ionuț Sindile.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele