Surse: Fostul ofițer MAI care a infectat zeci de persoane la spitalul Gerota din Capitală a fost externat

0
infectii
- Reclama -

Fostul angajat al Ministerului de Interne, aflat în centrul unui scandal public după ce a minţit că a fost plecat din țară şi a infectat zeci de cadre medicale şi pacienţi la Spitalul Gerota, a fost externat, au precizat surse din MAI pentru G4Media.ro. El era internat la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Prof. Dr. Matei Balș” din Capitală. Ultimul test făcut bărbatului a ieșit negativ, iar acum se află în izolare la domiciliu pentru cel puțin 14 zile, conform acelorași surse.

 

În acest caz, Parchetul General a deschis şi un dosar penal in rem,adică doar pentru acuzaţia de zădărnicire a combaterii bolilor, după ce bărbatul a infectat zeci de cadre medicale şi a intrat în contact cu peste 120 de persoane.

Fostul ofiţer MAI se întorsese pe data de 26 februarie din Israel, s-a simţit rău, a mers la Spitalul “Dimitrie Gerota”, însă acolo a minţit şi a spus că nu a fost plecat din ţară. Cazul acestuia a dus la carantinarea primului spital din țară. Între timp, unitatea medicală a ieşit din carantină, iar activitatea medicală începe să revină la normal.

Citește și: Doi medici în stare gravă din cauza fostului polițist internat la Gerota

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele