Sylvester Stallone a postat o poză cu Jennifer Flavin. Ce se întâmplă în cuplul lor după ce au depus actele de divorț

0

Sylvester Stallone a postat o poză cu Jennifer Flavin. Actorul a părut confuz în legătură cu divorțul de soția sa, chiar dacă în presa internațională au existat o mulțime de speculații despre un divorț în cuplul lor.

Actorul a stârnit și mai multe speculații acum când a împărtășit imagini romantice cu fosta lui soție pe Instagram la câteva zile după ce a acoperit un tatuaj pe care îl realizase pe corp în onoarea ei.

Sylvester Stallone a postat o poză cu Jennifer Flavin

„Minunat”. Prima poză din caruselul de imagini, care îi prezenta pe cei doi mergând de-a lungul unei pășuni spectaculoase în timp ce se țineau de mână. Imaginile au fost publicate pe contul de Instagram al actorului, scrie marca.com.

A doua imagine a fost cu familia lor. Cei doi soți se aflau alături de cei trei copii ai lor, Sophia, 26 de ani, Sistine, 24 de ani și Scarlet, 20, dar e vorba despre o fotografie din trecut, nu una actuală.

După 25 de ani de căsnicie, Flavin l-a luat prin surprindere pe Stallone depunând cererea de divorț.

Actorul a spus că el și Flavin „nu au oprit relația după o ceartă atât de minoră”. În presă au apărut zvonuri că o ceartă aprinsă pe tema unui cățeluș pe nume Dwight a provocat ruperea relației lor. El a recunoscut că s-au certat, dar a fost vorba doar despre „cum să aibă grijă de câine”.

Actorul a fost acuzat de Flavin că „s-a implicat în disiparea, epuizarea și/sau risipa intenționată a bunurilor conjugale”.

Jennifer Flavin într-un costum de baie din două piese, pe un iaht

Aceste lucruri au fost menționate în cererea sa de divorț, pe care a depus-o pe 19 august. Stallone a oferit un răspuns contestând afirmațiile, dar a fost de acord că relația lor a fost „distrusă iremediabil”.

La patru zile după ce ea a depus cererea de divorț, câștigătorul Globului de Aur și-a acoperit primul tatuaj în onoarea lui Flavin, dar purtătorul de cuvânt a spus că îndepărtarea feței ei de pe umărul său drept a fost pur și simplu consecința unei retușuri făcute incorect.

În mai 1997, la aproximativ zece ani după ce s-au întâlnit prima dată la un restaurant, Stallone și Flavin s-au căsătorit.

Sylvester Stallone, în vacanță cu familia

Jennifer Flavin și Sylvester Stallone formează unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood. Cei doi sunt împreună de mai bine de 20 de ani. Se pare însă că sentimentele dintre ei nu s-au dizolvat în ciuda speculațiilor despre divorț.

Actorul are inima frântă, dar își iubește nespus familia pe care a creat-o alături de Jennifer. Deși decizia nu a fost deloc una ușoară pentru cei doi, Stallone a acceptat dorința soției sale. El a acceptat să se despartă pe cale amiabilă.

„Îmi iubesc familia. O să abordăm acest proces pe cale amiabilă, așa cum ne-am rezolvat mereu problemele personale”, a spus Stallone.

Sylvester Stallone, alături de soția sa, pe un iaht

„Chiar dacă nu vom mai fi căsătoriți, voi prețui întotdeauna relația noastră de peste 30 de ani. Amândoi suntem dedicați în totalitate fetelor noastre frumoase.

Îmi doresc să ne respectați intimitatea pentru a merge mai departe pe această cale amiabilă”, a spus Flavin.

Sylvester și Jennifer au împreună trei fiice minunate. Sophia, 25 de ani, Sistine, 24 de ani, și Scarlet, 20 de ani, care au moștenit tot ce e mai frumos de la părinții lor.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele