Tamara Ecclestone – victima celui mai mare jaf din istoria Angliei

0

Fiica miliardarului Bernie Ecclestone, fostul proprietar al Formulei 1, a rămas fără bijuterii în valoare de peste 30 de milioane de euro și deja  a fixat o recompensă de 7 milioane.

În vârstă de 38 de ani, Tamara este una dintre fiicele nonagenarului magnat britanic Bernie Ecclestone, iar după ce hoții au lăsat-o fără colecția personală de bijuterii rare, a anunțat rapid că oricine îi poate oferi date despre acestea, va încasa aproximativ un sfert din valoarea lor, estimată la circa 30 de milioane 350.000 de euro.

Deocamdată, trei bărbați italieni au fost arestați, suspectați că ar fi luat parte la furtul bijuteriilor.

Jaful ar fost comis în urmă cu 3 ani, în decembrie 2019, la una dintre vilele Tamarei, din vestul Londrei. Aceasta a fost, la acea vreme, una dintre cele 3 locuințe personale din Anglia care au căzut pradă unei bande interanționale de hoți specializați în furturi de mari proporții.

Tamara Ecclestone, fost model, a așteptat o perioadă reacția poliției, dar a anunțat acum pe rețelele de socialize:

Cu mare plăcere, sunt dispusă să ofer 25% din valoarea bunurilor recuperate. Chiar dacă tu ești sursa, primești recompensa, e simplu. Cum valoarea jafului se ridică la 26 de milioane de lire, o să ofer 6 milioane celui care mă ajută să recuperez ce e de drept al meu”, a scris englezoaica – una dintre cele mai bogate femei din UK.

Conform unei investigații BBC, cel de-al patrulea hoț ar fi fugit mai demult în Serbia, iar prinderea lui este aproape imposibilă, fiindcă ar folosi circa 19 identități false, confirmă și Interpol.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele