Târgul Gaudeamus, oamenii încă sunt interesaţi de cărţi

0

Târgul Internaţional Gaudeamus Carte de Învăţătură, ediţia 25, va avea loc între 14 şi 18 noiembrie, la Pavilionul Central Romexpo.

“Cel mai citit târg de carte, de la cel mai ascultat radio” se desfăşoară în an aniversar: Centenarul Marii Uniri şi al Primului Război Mondial, 90 de ani de la prima transmisiune a Radio România, unul dintre cele mai vechi posturi de radio din Europa, şi 25 de ediţii ale Târgului Gaudeamus, momente care vor fi marcate printr-o serie întreagă de evenimente şi proiecte speciale.Deschiderea oficială a ediţiei va avea loc miercuri, 14 noiembrie, la ora 12.00.

Palmaresul acestor 24 de ani numără 109 târguri organizate în întreaga ţară (inclusiv ediţia curentă), peste 2.900.000 de vizitatori, circa 12.600 de manifestări organizate în acest cadru şi aduce Radio România, singurul post de radio din lume care derulează un astfel de proiect cultural, în postura de lider naţional în domeniu. Preşedintele de onoare al ediţiei va fi acad.Ioan – Aurel Pop, preşedintele Academiei Române. Târgul propune peste 300 de expozanţi – un nucleu puternic şi bine definit de edituri româneşti cu tradiţie, instituţii de învăţământ, difuzori de carte şi publicaţii, producători şi distribuitori de jocuri educaţionale, asociaţii profesionale şi organizaţii active în domeniile cultură şi educaţie, prezente an de an la Gaudeamus, cărora li se adaugă numeroşi participanţi în premieră. Totodată, vor fi aproximativ 900 de evenimente editoriale şi profesionale, care se vor desfăşura la standurile expozanţilor.

Citeşte şi: Şeful UEFA, unic candidat pentru un nou mandat

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele