Tăriceanu a pus ținta pe fostul coleg Orban

0
- Reclama -

 Călin Popescu Tăriceanu afirmă că, ”în disperarea lor de a organiza cât mai rapid alegeri, Guvernul Iohannis-Orban îşi calcă în picioare propriile reglementări”. 

 

”În disperarea lor de a organiza cât mai rapid alegeri, Guvernul Iohannis-Orban îşi calcă în picioare propriile reglementări. Am auzit prostia aia cu cabine speciale de vot pentru cei cu stări febrile, adică pentru cei care au simptome de coronavirus. Să zicem că o persoană cu febră, peste 37,3 grade, cu frisoane, cu tuse şi alte simptome, ajunge la secţia de vot. Acolo dă de o coadă de vreo 10 persoane care aşteaptă, păstrând distanţa fizică între ei, să intre la vot. Cum vor reacţiona oare cei care aşteaptă? Ce face persoana cu stare febrilă? Începe să strige: atenţie, am stare febrilă!!??”, scrie, marţi, Tăriceanu pe Facebook.

Liderul ALDE reclamă mai multe încălcări ale legii, în derularea procesului electoral

”De aici, persoana cu stare febrilă ajunge la validarea cărţii de identitate, unde îşi dă masca jos (prima încălcare a legii), apoi merge la litera care corespunde numelui, unde din nou îşi dă masca jos pentru identificare (a doua încălcare a legii). Aici anunţă persoana care se ocupă de lista electorală că are stare febrilă. Ce trebuie să facă acea persoană? Îl lasă să semneze de prezenţă în lista electorală şi apoi distruge sau dezinfectează pixul? Îl îndreaptă spre o zonă specială care va gestiona persoanele febrile? Dacă da, va duce toată lista electorală în zona specială? Aici i se va da o ştampilă care apoi va fi dezinfectată sau distrusă? Buletinul de vot va fi pus în aceeaşi urnă cu celelalte? La plecare se va putea asigura un traseu separat? Vă daţi seama că nu s-au gândit la nici una dintre aceste întrebări şi scopul acestei complicaţii cu cabina specială pentru cei cu stări febrile are un singur scop: descurajarea prin panicare a grupurilor vulnerabile care ar merge la vot, adică a celor în vârstă, care nu sunt deloc fericiţi după ce guvernul le-a furat din mărirea pensiilor”, a mai scris Tăriceanu. Acesta afirmă că Guvernul una declară, dar alta urmăreşte.

Citește și: INS: Salariul mediu net a crescut cu peste 8 procente

- Reclama -
- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele