Tăriceanu: Cioloş nu vorbeşte de legăturile cu Securitatea; USR îi răspunde

0

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a lansat un atac dur, sâmbătă, la adresa USR, spunând că membrii acestui partid „sunt urmaşii securiştilor de pe vremea lui Ceauşescu reîncarnaţi, sunt traşi din spate de diferite sfori” şi sunt „nişte neterminaţi”.

„Am văzut o postare a dlui Cioloş acum o zi-două. Vorbea de onestitate, dar de legăturile cu securitatea nu ne spune nimic? Mie USR îmi spune un singur lucru, că ăştia sunt urmaşii securiştilor de pe vremea lui Ceauşescu reîncarnaţi, sunt traşi din spate de diferite sfori de cei care au făcut parte înainte din vechile structuri de securitate şi evident că nu pot să am încredere şi cred că mulţi români îşi dau seama de acest lucru, nemaivorbind de trăznăile politice pe care le debitează, începând cu Raluca Prună care spunea că drepturile şi libertăţile sunt un moft, cu fătuca aia care a fost ministru al Finanţelor, care spunea că românii trebuie să muncească pe 2 lei, cu fătuca asta care de curând vorbea despre proprietate spunând că nu avem nevoie de proprietate”, a afirmat Tăriceanu, numindu-i “neterminaţi”.

Dacian Cioloş a avertizat că cea terminată va fi criera politică a lui Tăricenu: “Domnul Tăriceanu spune că suntem nişte „neterminaţi”. Îl anunţ că, atunci când o să ne terminăm treaba împreună cu românii care se trezesc şi ne susţin, terminată o să fie cariera politică a dumnealui”. Cristian Ghinea l-a numit pe Tăriceanu “manechinul agitat”, “figură tristă a politicii româneşti” care “chiar este urmaş de securist, un turnător securist care şi-a înfundat colegii în puşcăriile comuniste”.

Citeşte şi: Victor Boştinaru nu mai vrea în Parlamentul European, oricum PSD nu miza pe el!!!

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele