Tăriceanu, fără precedent: Îl acuză pe Maior că ”are atitudine ireverențioasă” și că ”și-a permis să ridice tonul la Daniel Zamfir”

0

Moment fără precedent în timpul discuțiilor cu ambasadorul George Maior din Comisia de politică externă a Senatului: Călin Popescu Tăriceanu l-a certat pe Maior că ”are o atitudine ireverențioasă” față de membrii Comisiei și că ”și-a permis să ridice tonul la adresa colegului Daniel Zamfir”.

”Dle președinte (de ședință – n.red.), vă rog să-i atrageți atenția dlui ambasador să aibă o atitudine cuviincioasă”, a mai spus Tăriceanu.

Paradoxal, tocmai Tăriceanu avusese o ieșire la adresa lui Maior, vorbindu-i de sus și spunându-i că ”dacă dl ambasador nu a frecventat aceste cursuri de diplomație, îi recomand să prindă din zbor elementele acestei arte”.

Cu două zile în urmă, tocmai Tăriceanu îl luase peste picior, pronunțându-i într-o declarație de presă numele cu accentul inversat.

Citește și Lovitură pentru Ungaria în Parlamentul European: Vot favorabil pentru activarea Articolului 7 din Tratatul UE

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele