Tăriceanu îi testează pe pesediști și se lasă propus pentru prezidențiale

0

Călin Popescu Tăriceanua a fost luat prin ”surprindere” de propunerea unor colegi din ALDE, care îl împing efectiv către o nouă candidatură pentru alegerile prezidențiale. Un fel de ”bate șaua să priceapă iapa”, deși Liviu Dragnea nu se mai împiedică de un dosar sau o condamnare în drumul său spre mărire.

Mai mulţi membri ai conducerii Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) prezenţi, sâmbătă după-amiază, la Ploieşti la conferinţa de alegeri a structurilor de conducere ale filialei judeţene Prahova au făcut referire, în discursurile lor, la Călin Popescu Tăriceanu ca la viitorul candidat al formaţiunii pentru funcţia de preşedinte al României la alegerile prezidenţiale de anul viitor.

”Colegii mei îşi pun problema pe care sigur că o să mi-o pun şi eu la un moment dat – ce vom face în 2019 la alegerile euroepene şi la alegerile prezidenţiale. Până atunci, mai curge multă apă pe Prahova şi sigur că o să găsim răspunsul potrivit. O să mă consult împreună cu ei, o să ne consultăm şi sunt convins că o să luăm o decizie bună care să fie, în primul rând, în avantajul mişcării liberale şi România şi a celor care cred că este nevoie de o reprezentare liberală în România. Ştiu cât de repede trece timpul în politică. De acum mă gândesc la scadenţele electorale din 2019 şi din 2020. Mă gândesc foarte serios şi colegii mei acelaşi lucru. (…) Deciziile astea nu se iau pe picior şi în niciun caz înaintea sau în timpul conferinţei de presă. Dacă o să avem o astfel de decizie de luat, o să convocăm forurile statutare din partid, o să discutăm şi o să luăm decizia” a apus Popescu-Tăriceanu.

Citiți și: Dragnea întreabă:”Vreţi să mai fiu în continuare preşedintele vostru?”, poporul pesedist răspunde în cor: ”DA”!

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele