Tăriceanu vrea membrii ALDE în stradă

ALDE-iștii Alexandru Ștefan Deaconu sau Popa Radu Dan Septimiu ar ieși ei în stradă?

1

În lipsă de subiecte credibile, Calin Popescu Tariceanu se lansează în acuze față de Guvernului Orban și încearcă instigări la nesupunere civică. Liderul ALDE susține că poporul român este supus unui „genocid”. 

 

„Trebuie sa oprim cu orice pret crimele guvernului! Ceea ce se intampla in sistemul de sanatate se poate incadra cu usurinta in crima cu premeditare! Nu se mai pot gasi circumstante atenuante in conditiile in care zeci de mii de bolnavi cronici, sute de mii de apartinatori si mii de medici trag cu disperare semnale de alarma cu privire la soarta celor care sufera de alte boli decat COVID-19.

Decizia de a bloca si goli cea mai mare parte a spitalelor din Romania in asteptarea valurilor de bolnavi de coronavirus nu a avut sens inca de Ia inceput, dar ar fi putut fi acceptata doar pentru o scurta perioada de timp. Insa, la mai bine de 3 luni de la luarea acestei masuri, daunele produse celor care au nevoie de acces la ingrijire medicala sunt inacceptabile”, afirma Tariceanu intr-o postare pe Facebook.

Mai multe aici: Facebook!

Tăriceanu anunță ca membrii ALDE sunt gata sa iasă în stradă. 

Dacă tot vine vorba de membrii ALDE, este destul de greu să credem că tinerii partidului ar ieși în stradă, mai ales că aceștia ocupă funcții cu salarii imense, la stat!

Statul pare să fie o opțiune normală pentru domni în sacouri scumpe, cu dosare penale, dar cărora statul le permite să încaseze salarii chiar de la mai multe instituții în același timp.

Tânărul ALDE-ist Alexandru Ștefan Deaconu a luat ilegal bani de la stat, timp de 3 ani. Acum s-a speriat și a demisionat

Alexandru Ștefan Deaconu, șef de când a intrat pe salariu la stat este unul dintre tinerii ALDE care are un traseu total nemeritat într-o societate bazată pe meritocrație. Este foarte clar că un astfel de personaj nu ar ieși în stradă, poate pentru că este destul de fgreu să ajungi în Piața Victoriei din vila luxoasă în care locuiește, evident, lângă lacul Snagov.

Un alt personaj, cu adevarat nociv pentru București și pentru România este ALDE-istul Popa Radu Dan Septimiu. Condamnat penal, cu funcții în tot felul de instituții ale Primăriei București sau ale statului român, om care pare că-l urmărește pe mai mare le ALDE Marcel Nicolaescu, om cu mare trecere la Primăria București, număr doi în Primărie.

Deci, cum ar putea un condamnat penal, fost angajat la ELCEN să iasă în stradă. Tăriceanu, ori fabulează, ori a ajuns la stadiul de alba/neagra politicii românești.

Deci, cine este Popa Radu Dan Septimiu și de ce a fost condamnat?

Pe 1 februarie 2018, Curtea de Apel București a decis, definitiv, ca Radu Popa (Popa Radu Dan Septimiu) să fie condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru delapidare. Inițial, instanța de fond, adică Judecătoria Sectorului 5, l-a condamnat pe Popa, pe 6 mai 2016, la doi ani și jumătate de închisoare cu suspendare și o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 90 de zile lucrătoare, în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Sector 4. Potrivit portalului instanțelor de judecată, consilierul Popa a plecat din funcție sau a fost demis în timp ce aștepta decizia definitivă, aceasta fiind amânată de două ori.

Conform motivării instanței, pe când acesta ocupa funcția de director al Bursei de Mărfuri București ”folosindu-se de înscrisuri false, și-a însușit și traficat pentru sine și pentru altul, bani și bunuri pe care le administra, creând un prejudiciu în dauna societăților BRM S.A. în valoare totală de 219.539,80 lei din care s-a recuperat suma de 24.800 lei”.

Ce căuta pe la ELCEN ALDE-istul Popa Radu Dan Septimiu

În 2016, Marcel Nicolaescu, șef al insitituției, la angajat la ELCEN, iar Popa, pentru ca era cercetat și apoi condamnat, nu ar fi avut voie, prin lege, la o funcție care îi oferea acces la informații clasificate.

Mitingcujapca: La primăria din Videle: Suntem amenințați si obligați să participăm la miting

Se pare că, la data angajării, consiliul de administrație a dat aviz negativ pentru înrolarea lui Radu pe funcția din direcția de control și securitate – unde, vrei nu vrei, ai acces la informații clasificate (legea 781/2002 – spune că nu poate avea acces la informații clasificate condamnat penal, chiar și cu suspendare).

Mai aflăm, că din timpul manageriatului său, compania Integra Guard a devenit furnizor – de servicii de pază, evident – pentru ELCEN. Aflăm că această companie este deținută de alt membru ALDE.

Surpriză, cine stă bine și lejer în locul lui Radu: Alt membru ALDE, fiu de ”director la stat” și prieten al lui Tăriceanu, prietenul Deaconu Alexandru Ștefan.

Întrebare, credeți că acești doi domni ar ieși în stradă? Poate iese Călin Popescu Tăriceanu… Sigur nu va ieși în strada doamna Nicoleta Claudia Popa, directoare la Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, Creart, instituție din subordinea primăriei condusă de Gabriela Firea. Soțul acesteia, Radu Dan Septimiu Popa.

 

 

 

1 comentariu

  1. Tot Tăriceanu știe cel mai bine care-i treaba, geaba-şi bat gura despre seriozitatea epidemiei de CORONAVIRUS :
    – Medicii de la Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS)
    – Epidemiologi recunoscuti ca prof. Dr. Alexandru Rafila sau Virgil Musta
    – Medici laureati Premiului Nobel pentru Medicină ca francezii Luc Montagnier
    si Françoise Barré-Sinoussi ( 2008) sau japonezul Honjo Tasukua ( 2018).

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele