TAROM reduce prețurile la bilete de avion cu 20% de Centenar

0

În cinstea împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire, TAROM lansează oferta specială de Centenar: toate biletele pe rutele interne TAROM au prețuri cu 20% mai mici.

Oferta este valabilă între 29 noiembrie și Ziua Națională a României, 1 decembrie 2018.

“Este un gest firesc de apreciere față de momentul istoric pe care dorim să îl marcăm alături de toți românii. De Centenar, TAROM a deschis 7 noi rute interne, conectând astfel toate regiunile istorice ale României. Suntem motivați de angajamentul pe care compania națională îl are în fața românilor. Dorim, din nou, să fim uniți, oriunde am fi”, a declarat Werner Wolff – Director General TAROM.

Trecerea a 100 de ani de la Marea Unire a Românilor a surprins compania națională într-un moment de remontare și revitalizare. Perspectivele noastre pozitive sunt indubitabil legate de momentul Centenar al Marii Uniri. Tocmai din acest motiv dorim să le mulțumim tuturor pasagerilor noștri pentru sprijinul și încrederea față de TAROM.

Tarom a fost înființată în 1954 și își desfășoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. În prezent, operatorul aerian operează zboruri peste 40 de rute din Europa și Orientul Mijlociu.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele